Wijksport activiteiten brengen jou en je buurtgenoten bij elkaar. Met de wijksport brengen wij sport naar de mensen toe. Dicht bij huis, flexibel en laagdrempelig. Sport en bewegen in de wijk biedt veel kansen. Sporten bij een vereniging is niet voor iedereen vanzelfsprekend, wijksport biedt mogelijkheden en speelt in op de behoeften van mensen voor wie sport en bewegen minder vanzelfsprekend is. Sport voor en met elkaar!

Heb je een leuk idee voor in jouw wijk?

Vul hier jouw idee/aanvraag in

Meld je hier aan!

Wil jij altijd deel kunnen nemen aan de wijksportactiviteiten? Word dan lid! Het lidmaatschap is geheel kosteloos, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Als lid krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan de verschillende wijksportactiviteiten die worden georganiseerd.

Sporten in de wijk biedt een breed scala aan voordelen, variërend van fysieke gezondheid en mentaal welzijn tot sociale interactie en gemeenschapsbetrokkenheid. Het is een geweldige manier om gezonde gewoonten aan te moedigen en positieve levensvaardigheden te ontwikkelen die je meeneemt in je ontwikkeling.

Lid worden

Aanmelden verplicht, meld je hier aan!

Kom voetballen in jouw buurt!

Tot aan de zomervakantie vind je ons op verschillende pleinen in de wijk. Doe mee en ervaar het plezier op het veld onder begeleiding van onze enthousiaste medewerkers.

Heb je vragen? Stuur ons gerust een e-mail.

Tot snel! Heel veel plezier!

Aanmelden

Voor al uw vragen

Wilt u meer informatie over onze diensten, neem dan contact met ons op.

Telefoonnummer

  • Mobiel: +31 6 21961123

E-mailadres

  • E-mail: info@ro-sports.nl