RO.Sports zet zich sociaal-maatschappelijk in binnen de gemeente Nissewaard. Met ons aanbod geven we een invulling aan de sport- en vrijetijdsbesteding van de inwoners. Wij stimuleren de inwoners om meer te sporten en bewegen. Naast het sporten en bewegen leggen wij verbindingen tussen buurten, onderwijs en sport.

RO.Sports

Kom meer te weten over de organisatie

Missie

RO.Sports streeft ernaar om de gezondheid, welzijn en sociale cohesie van de inwoners te bevorderen door middel van het stimuleren van sport- en vrijetijdsbesteding. Het aanbieden van diverse sport- en vrijetijdsactiviteiten draagt bij aan de ontwikkeling van individuen en de gemeenschap als geheel.

Visie

RO.Sports wil de gemeenschap inspireren en motiveren om actief te zijn en te genieten van sport- en vrijetijdsbesteding. Wij streven ernaar om toegankelijke, innovatieve en hoogwaardige activiteiten aan te bieden die bijdragen aan het bevorderen van de gezondheid, sociale cohesie en persoonlijke ontwikkeling.

Gezondheid

Leefbaarheid

Sportparticipatie

Verbinding

Ontmoet ons geweldige team

Ons team bestaat uit diverse sportprofessionals

Bora Figengül

Medewerker school- en wijksport

Colin Ollefers

Instructeur geüniformeerde beroepen

Daan Grave

Specialist marketing- en communicatie

Jino

Evers

Medewerker school- en wijksport & Personal trainer

Juliano Davis

Leerkracht bewegingsonderwijs

Noah Mudde

Medewerker school- en wijksport

Raymond Ollefers

Oprichter & CEO

Yonis

Said

Coördinator school- en wijksport

Werken bij

Ontdek kansen en omarm groei: jouw talent is welkom!

Sport en bewegen - Pedagogisch medewerker - Social work - HALO - Sportkunde

Werken bij RO.Sports

Beleef eerdere ervaringen

Recensies

"Wij hebben de samenwerking met RO.Sports als zeer positief ervaren. De medewerkers zijn enthousiast en weten hierdoor ook de kinderen te enthousiasmeren. De lessen verliepen gestructureerd en er zat een goede opbouw in. De kinderen hebben met veel plezier de lessen gevolgd. Ons contact met de medewerkers verliep soepel, zij zijn flexibel en goed bereikbaar."

Roxanne Corzilius - van Oosten
Intern begeleider en locatieleider
Basisschool de Rank locatie Lisstraat

"Een groot compliment voor de begeleiders van RO.Sports. De kinderen hebben echt een fantastische dag gehad tijdens hun kamp.

Bijzonder bedankt voor deze geweldige inzet en dit is zéér zeker voor herhaling vatbaar.

Mede namens alle kinderen."

Richard Schoonens

Adjunct directeur basisschool Maerten van den Veldeschool

"Als ouder ben ik lovend over RO.Sports. Mijn kind is deelnemer van de wijksport activiteiten, samen met andere kinderen, waar ze het echt naar hun zin hebben.

De begeleiders zijn professioneel, enthousiast en zorgen echt voor plezier in de lessen. Dank aan de begeleiders dat jullie dit mogelijk maken voor zoveel kinderen."

Catharina

"Ik wil jullie nog even laten weten dat we alleen maar positieve geluiden horen. Wat een fantastisch georganiseerd kinderfeestje! Mijn kinderen en hun vrienden hebben enorm genoten van de toffe activiteiten. Jullie hebben dit echt goed georganiseerd, de sfeer was uitstekend en de glimlach op hun gezichten zegt genoeg. Jullie hebben gezorgd voor een onvergetelijke dag, complimenten!"

Jeremy Spil

"RO.Sports heeft ons, OBS De Piramide, geholpen met het organiseren van de Koningsspelen. Wat was het een geweldige ochtend! De kinderen waren enorm enthousiast over de onderdelen (boogschieten, pannakooi en obstacle run in de speelzaal) en de fijne begeleiding. Het contact vooraf en op de dag zelf was ook erg prettig. De begeleiding is sportief, enthousiast én professioneel! Samen hebben we er een topdag van gemaakt!"

Nadine Koning

Leerkracht groep 8